Προϊόντα Ιδιωτικής Ετικέτας Αστέρα

Τα προϊόντα Ιδιωτικής ετικέτας του Ομίλου ΑΣΤΕΡΑ σχεδιάζονται ώστε να συνδυάζουν την χαμηλή τιμή με σταθερά εγγυημένη ποιότητα. Για το λόγο αυτό, όλα τα προϊόντα AGRA, IZI και YUM υπόκεινται συνεχώς σε κρατικό αναγνωρισμένο ΕΛΕΓΧΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ. Τις μικροβιολογικές και χημικές αναλύσεις των προϊόντων πραγματοποιεί το ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ (ΙΤΕΓΕΠ) του ΕΘΙΑΓΕ –ΕΘΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΡΕΥΝΑΣ, στο οποίο απευθύνεται ο Όμιλος για τον έλεγχο και τη χορήγηση Πιστοποιητικών Αναλύσεων.

Ο αριθμός των κωδικών Ιδιωτικής Ετικέτας ανέρχεται σήμερα περί τους 450 και καλύπτει σχεδόν όλες τις κατηγορίες, ικανοποιώντας μεγάλο ποσοστό των καθημερινών αναγκών του καταναλωτή.

ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

…τα διαμάντια του ΑΣΤΕΡΑ, απαραίτητα κάθε μέρα !

Τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας του Ομίλου Αστέρα διαλέγονται με αυστηρά κριτήρια και προδιαγραφές εξαιρετικής ποιότητας.

Οι ειδικοί επιστήμονες του Ομίλου φροντίζουν ώστε τα παραγόμενα προϊόντα που φέρουν την υπογραφή AGRA, IZI και YUM να παράγονται με αγνές πρώτες ύλες  για τον άνθρωπο και φιλικές για το περιβάλλον.

ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ

Τα προιόντα ιδιωτικής ετικέτας αποτελούν σήμερα ένα κεντρικό ζήτημα του λιανικού εμπορίου, καθώς είναι προιόντα αποκλειστικής διανομής και διευρύνουν σημαντικά την ποικιλία και τις επιλογές των καταναλωτών για ποιοτικές αλλά και οικονομικές αγορές. Η διεύρυνση των εισοδηματικών κατηγοριών που χρησιμοποιούν πλέον τα προιόντα ιδιωτικής ετικέτας καθώς και οι κατηγορίες των προιόντων, αποδεικνύουν την αποδοχή τους από το καταναλωτικό κοινό.

Ο Όμιλος Αστέρας Εμπορική ΑΕ με την τεχνογνωσία και την εμπειρία που τα στελέχη και οι συνεργάτες του διαθέτουν και με γνώμονα την ποιότητα και τη τιμή, προσπαθεί και παράγει προιόντα ιδιωτικής ετικέτας με έλληνες παραγωγούς και κατασκευαστές προκειμένου με αυτό τον τρόπο, αφενός μεν να προβάλλει τα ελληνικά προιόντα, αφετέρου δε να βοηθήσει τον έλληνα παραγωγό και την ελληνική βιομηχανία τροφίμων.

Η πλήρης γκάμα των προιόντων ιδιωτικής ετικέτας του Ομίλου Αστέρας καλύπτει τις ανάγκες κάθε νοικοκυριού, η συνεχής διακράτηση τιμών εξασφαλίζει οικονομία χρημάτων και οι συνεχείς έλεγχοι διασφαλίζουν ποιότητα ανταγωνιστική των Leader προιόντων της αγοράς για τους πελάτες των καταστημάτων. Τα προιόντα ιδιωτικής ετικέτας που θα βρείτε στα καταστήματα μας σε πρακτικές και εύχρηστες συσκευασίες με άψογη εικόνα και διακριτικά χρώματα,καλύπτουν τις εξής κατηγορίες:

Οι μάρκες μας:

   

   

 

 

 

Δείτε όλα τα προϊόντα εδώ